Múzeumok Éjszakája 2017.

plakát-muzejA3

KÖZÓHAJRA IDÉN IS MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA!!!
Vegyen részt egy valódi időutazásban. Nem kell mást tenni, mint ellátogatni Szent Iván éjszakáján 2017. június 24-én a kunszentmártoni Helytörténeti Múzeumba! Ehhez a naphoz és nyári napfordulóhoz számtalan hiedelem, szokás és rítus kapcsolódott már az emberiség kezdete óta, az éjszakát különleges varázs járja át.
Idén a múzeum ajtaja, mint egy időkapu repíti vissza a látogatókat az 1920-as évek kerti mulatságának kavalkádjába. Elődeink kedvelték a szórakozás eme fajtáját, lesz itt minden, tánc, zene, kabaré, bohóc, veterán autó és velociped, korabeli öltözékek, italok és étkek. A kulturális programok megidézik a korabeli zenét és stílust, a múzeum dolgozói és remélhetőleg látogatóink segítségével a korabeli divat is megelevenedik.
A lampionok halvány fényében készülnek majd a bálozó ifjú és ifjabb hölgyek sminkjei, garantált, hogy a tollboák és lampionok erdejében mindenki meg fogja találni a legkellemesebb időtöltést. Egy jó kerti mulatságból nem hiányozhatnak a jó ételek és italok sem, amit szintén garantálni tudunk!