Kunszentmártoni Barangoló 2022

Kedves Játékoskedvű Követőink!

Idén újra megtartjuk Kunszentmártoni Barangoló játékunkat!

A játék feladatai 2022. december 29. és 2023. január 8. között lesznek elérhetőek a város különböző pontjain. A Barangoló remek szórakozást nyújthat az egész családnak a téli szünidő alatt.

Ebben az évben Mezey Árpád, kunszentmártoni lakos különös történetét ismerhetitek meg. Árpád egy olyan rejtélybe ütközött, amelyet egyedül nem tud megoldani, ezért kéri egy tettre kész csapat segítségét. Egy naplóba mindent lejegyzett, amit az utóbbi pár évben kiderített. Ezt a naplót most a rendelkezésetekre bocsájtja, hogy segíthessetek neki, és talán jobbra fordítsátok sorsát!

A beküldött megfejtéseket pontozzuk. A kreatív feladatokat három tagú zsűri rangsorolja. A pontszámok együttesen számítanak az első három helyezett eldöntésénél.

Az első 3 helyezett értékes nyereményekben részesül: Lidl vásárlási utalvány és/vagy tárgyi nyeremény

Biztatunk mindenkit, aki szeret elmerülni a rejtvények világában, érdekes nyomok után kutatni, regisztráljon a játékunkra! Közben kicsit többet megtudhat a városról, és annak történetéről.

A játékmenet időtartama: kb. 2-3 óra (az állomások közötti sétát is beleértve)

A Barangoló ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A játék ideje alatt bármikor lehet regisztrálni az alábbi linken: https://forms.gle/s2SPa9p4W4emH4z3A

Regisztráció kezdete: 2022. december 17.

Regisztrálni 2022. január 8-ig lehet.

Árpád naplóját és a menetlevelet, amelyre a feladatok megfejtéséhez szükségetek lesz, december 29. reggel 7 órától a következő linken éritek el:

https://drive.google.com/…/1rhSdEEzh…

Izgatottan várjuk a jelentkezéseteket!